André van Ramshorst
10 april 2018

Het logistieke- & orderproces

Op welke manier heb jij het logistieke- & orderproces in de hand? Regelmatig worden wij verrast met een inkoopadministratie in Excel, op papier of in e-mailmappen. Centraal inzicht ontbreekt, afhankelijkheid van een enkele persoon is groot en naarmate het aantal orders toeneemt is extra capaciteit nodig om dit proces handmatig bij te houden. Inkoop- & orderadministratie met King Business Software geeft je ruimte om te focussen op wat écht belangrijk is; ingrijpen op de uitzonderingen om het proces nog beter in te richten! Maak je leveranciers- & artikelinformatie compleet en laat onze oplossing je signaleren en adviseren op basis van realtime informatie. Onze ERP Consultants zijn dagelijks op pad om succesvol(ler) ondernemen mogelijk te maken; bel ons om af te spreken.

Bel: 0342 – 47 29 22