André van Ramshorst
10 april 2018

In de sleur met je ICT-omgeving?

Zit je “in de sleur” met je ICT-omgeving? Schakel onze ICT Consultants in voor een second opinion op locatie. Afgelopen periode heeft MCC Automatisering B.V. de ICT- & netwerkomgeving bij meerdere organisaties in Midden-Nederland onder de loep genomen. Resultaat: een beknopt advies met concrete actiepunten voor optimalisatie. Tenminste 70% van de geconstateerde aandachtspunten is met een enkele instelling/aanpassing in de bestaande configuratie op te lossen. Zo analyseren onze ICT Consultants het gebruik, ontvangst & aflevering van e-mail, beveiliging van het (draadloze) netwerk, onnodige “ballast” op de server(s) en werkstations, configuratie van de (online) back-up en meer. Waarom nog workarounds in stand houden terwijl een goed ingerichte ICT-omgeving voor jou hoort te werken? Bel met onze ICT Consultants op 0342-472922 voor een afspraak.

Bel: 0342 – 47 29 22