André van Ramshorst
9 mei 2018

Kiezebrink is klaar voor de toekomst!

Bekijk onze klantcase van Kiezebrink en ontdek zelf hoe succesvoller ondernemen mogelijk is door gebruik van slimme automatisering.

Dit is Kiezebrink

Met meer dan 25 jaar ervaring is Kiezebrink een toonaangevende producent van verantwoorde en gevarieerde diervoeding. Vanuit Midden Nederland distribueert Kiezebrink voor afnemers binnen en buiten de EU. Een groeiend assortiment vraagt om logistieke automatisering.

King WMS voor ieder warehouse

De ERP-oplossing van King in combinatie met King WMS (dé warehouse oplossing voor productie-, assemblage- en handelsbedrijven ) maakt het verschil.  Zo zijn de processen in het magazijn en vriescel zoveel als mogelijk gestandaardiseerd om efficiënt(er) te werken, kans op fouten te elimineren en realtime inzicht te creëren voor de logistiek manager, backoffice en frontoffice.

Wat is de volgende stap voor jullie bedrijf? Wij kunnen de uitdagingen aan. Kies ook voor de zekerheid van standaard software en onze bewezen expertise.

Bel ons voor een afspraak