8 oktober 2018

Heeft u al een abonnement op succes?

Mobieltjes, Netflix, Spotify, internet, de sportschool en zelfs sokken en scheermesjes. Waar kunnen we ons allemaal niet op abonneren. En dat doen we dan ook. Niet alleen privé maar ook zakelijk. Denk alleen al aan zakelijk internet en telefonie, uw website, domein, SPAM-filter en clouddiensten. De kans is dan ook groot dat ook u niet precies weet wat er allemaal maandelijks wordt afgeschreven en waarom. Dat kan zo niet langer.

Wurgcontracten en afkoopsommen

Alleen al op automatiseringsgebied komt vrijwel elk bedrijf van enige omvang op minimaal tien abonnementen tot een veelvoud daarvan. Natuurlijk zien we ook bij MCC dat de maatschappij verandert en klanten liever alleen voor daadwerkelijk gebruik betalen. Totdat je door de veelheid het overzicht kwijt raakt. Dan ontstaat er overlap in afgenomen diensten, worden abonnementen niet of te laat opgezegd en lopen de kosten onnodig op. Zeker bij personeelswisselingen is het wat dat betreft extra oppassen geblazen. En wie neemt er nou de tijd om de kleine lettertjes door te nemen? Wij staan er regelmatig versteld van hoeveel klanten het bijna letterlijk benauwd krijgen van wurgcontracten. Van afkoopsommen van duizenden euro’s om telefoonnummers te behouden, kijken wij niet meer op.

Volledig transparant

We krijgen elke week wel vragen van klanten of wij weten waar een factuur van een leverancier betrekking op heeft. Vaak blijkt het om software te gaan die ooit is gebruikt maar waarvoor allang een alternatief is aangeschaft. Bespaar u die tijd, dat geld en de ergernis en breng abonnementenbeheer onder bij één partij. Bij MCC is alles bovendien maandelijks opzegbaar en krijgt u een heldere factuur met specificatie van alle afgenomen diensten. U krijgt daar nog wel één extra abonnement bij, namelijk een abonnement op transparantie, rust en kostenbesparing.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met André van Ramshorst