6 december 2018

Tadaaa…..daar is ie dan!

Belofte maakt schuld. In onze vorige blog beloofden wij u in ons netwerk op zoek te gaan naar een ICT-dienstverlener voor handels- en logistieke bedrijven met veel ICT-werk en een beperkte ICT-afdeling. Een partner met verstand van zaken die zowel de taal van de klant als die van leveranciers spreekt en bovendien kritische vragen durft te stellen. Onze zoektocht duurde niet lang. Arthur Fioole van Cisper Electronics vertelt u maar al te graag over zijn ervaringen met de partij in kwestie!

Aanbevolen

“Cisper is een internationale distributeur van RFID-hardware. We leveren uit voorraad aan systeemintegratoren door heel Europa, Turkije, het Midden-Oosten en Afrika voor allerlei toepassingen. Met onze vorige ERP-leverancier hebben we twintig jaar goed samengewerkt, maar er waren wat hiaten ontstaan waar we tegenaan liepen. We zijn om ons heen gaan kijken en King ERP sprak ons meteen aan. Zij hebben ons toen MCC aanbevolen als implementatiepartner. Vooral vanwege hun goede ervaringen met MCC bij handelsbedrijven en ze zitten ook nog eens redelijk in de buurt.”

De klant is ‘King’

“Ze zijn volledig bekend met de specifieke problematiek van handelsbedrijven en dat is een must.” Arthurs collega Bart van Elsdingen heeft de implementatie vanuit Cisper begeleid en zat al snel rond de tafel met Wilfred van der Lee. “Men weet bij MCC heel veel van King en onze problematiek, maar wat Wilfred allemaal weet is echt bizar! Hij denkt ook proactief mee en nam geen genoegen met ‘alleen’ het verbeteren van waar de vorige leverancier tekort schoot. Hij weet precies wat de norm is bij andere handelsbedrijven en de uiteindelijke oplossing is een mix van beide geworden. Alle vragen die we maar hadden, werden meteen beantwoord. En alles bleek nog te kloppen ook.”

Geen paniek!

“We hadden trouwens van de vorige eigenaar een compleet server rack overgenomen met veel overcapaciteit en dus ook veel onderhoud. Mede daarom zijn we meteen met King Software in de cloud begonnen. Ook dat is probleemloos verlopen“, aldus Bart. Top. U weet nu dus waar u als handelsbedrijf kunt aankloppen. Maar wat nu als u geen handels- of logistiek bedrijf heeft? Rijdt u in een Renault Kadjar en heeft u blauwe ogen, dan is de kans groot dat MCC ook voor u de ideale ICT-partner is. Heet uw vrouw Monique en eindigt uw paspoortnummer op een 4? Ook dan mogen we u feliciteren! Valt u buiten deze categorieën, en die kans lijkt ons aannemelijk, dan is er geen reden tot paniek. MCC is er namelijk voor bijna iedereen!

Meer informatie over Cisper op www.cisper.nl