André van Ramshorst
6 februari 2019

Payment Service Provider kiezen?

Kiezen?! Dat is makkelijk gezegd…

De keuze is reuze

Payment Service Providers zijn bedrijven die (online) betaaloplossingen aanbieden zoals iDEAL, creditcards, incasso’s en overschrijvingen. In Nederland zijn er al meer dan 20 verschillende bedrijven actief en dat maakt het kiezen van de juiste partij lastiger. Zo is er keuze uit verschillende betaaldiensten en is er verschil in prijs per Payment Service Provider.

Kijken, kijken, niet kopen?

Regelmatig wordt het online shopgedrag door onderzoekbureau’s onder de loep genomen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het aanbieden van meerdere betaalmethodes een positief effect heeft op de conversie (van kijken naar kopen). Door gebruik te maken van minimaal 3 tot 4 betaalmethodes bij de check-out op jullie webshop is er altijd een passende keuze voor jullie klanten.

Dat is makkelijk!

Kies in de samenwerking met een Payment Service Provider ook voor administratief gemak. Werk je met een ERP-systeem (zoals King Business Software) dan is het van belang dat de ontvangen betaling op order/factuur wordt afgeboekt in jullie administratie; dat wordt nog niet door alle Payment Service Providers ondersteund.

Benieuwd met welke Payment Service Providers wij een volledige (bank)integratie hebben en op welke manier betaalgemak mogelijk is voor jullie klanten? Neem contact op met André van Ramshorst op 0342-472922 of andre@mcc.nu voor meer informatie.