16 maart 2020

Welke maatregelen nemen wij omtrent het coronavirus?

Wij proberen ons werk zoveel als mogelijk uit te voeren totdat de overheid andere regels gaat opleggen voor het bedrijfsleven. Tot die tijd kunt u de bereikbaarheid, beschikbaarheid en service verwachten zoals u van MCC gewend bent (ervan uitgaande dat ons team gezond blijft).

Welke maatregelen nemen wij omtrent het coronavirus?

  • Onze gezondheid is belangrijk! Wij dragen zorg voor passende maatregelen bij onze collega’s. Bij koorts of verkoudheid wordt de geplande afspraak door onze collega geannuleerd en tot nader order uitgesteld. Onze collega komt vanaf dat moment niet meer op kantoor werken en gaat waar mogelijk vanuit huis aan het werk.
  • Waar mogelijk voeren wij (geplande) afspraken op afstand uit.
  • Voor alle overige (geplande) afspraken geldt dat wij op de dag zelf telefonisch leggen met jullie om te bepalen of het haalbaar is om onze afspraak door te laten gaan en jullie onze collega kunnen ontvangen voor het uitvoeren van overeengekomen werkzaamheden. Zo niet, dan wordt deze afspraak geannuleerd en ook tot nader order uitgesteld.
  • Mocht onze collega op locatie worden ontvangen door een persoon met twijfelachtige gezondheid, dan behoudt hij zich het recht de afspraak alsnog niet door te laten gaan en dus rechtsomkeert te maken. Dan zal er een nieuwe afspraak worden ingepland nadat deze crisis voorbij is.
  • Al onze collega’s nemen de hygiëne eisen in acht die door het RIVM opgelegd zijn/worden.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking. Namens team MCC wijsheid gewenst omtrent deze situatie.