13 april 2023

Jesse aan ’t woord

Na drie maanden durven we het wel aan om Jesse officieel voor te gaan stellen aan jullie 😊

Jesse is begin januari gestart bij MCC om het verkoopteam te versterken. ‘Normaliter voelt werk echt als werk en ben je blij wanneer je thuiskomt, maar hier bij MCC voelt het alsof ik thuiskom op mijn werk!’ Een goede start lijkt ons…

Eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn van essentieel belang in de relaties die Jesse aangaat, dus zo zal hij zich ook gaan profileren bij jullie. En dat is ook waar MCC voor wil staan. We zijn trots op onze klanten en de lange relaties die we vaak al hebben met jullie. Jesse geeft met zijn talenten een prachtige aanvulling op ons team.

Toch zal hij niet het hele jaar beschikbaar zijn… ‘Mijn grootste hobby is reizen’ aldus Jesse, ‘zoveel mogelijk van de wereld zien. Investeren in herinneringen en ervaringen, die kunnen je niet worden afgenomen!’

Dus als iemand nog reistips voor hem heeft, altijd welkom 😊

>> ook op zoek naar een nieuwe plek? Check deze vacature