17 april 2023

Kobus aan ’t woord

Voor vele al een bekend gezicht, maar toch hebben wij hem nog niet eerder officieel voorgesteld, dus bij deze ‘onze’ Kobus. Nuchter, vriendelijk, stabiel, rustig en behulpzaam; typische kenmerken van hem.

Kobus is één van de gezichten van onze ICT-afdeling. Buitendienst en support wisselt hij gedurende de week met elkaar af.‘ Dat is één van de redenen dat ik solliciteerde op de vacature van MCC Automatisering, afwisseling, waardoor ik me breed kan ontwikkelen!’

De start was best behoorlijk pittig, ondanks de ervaring die Kobus al had op support, bleek dat bij MCC toch meer én andere kennis nodig was. Maar hij is een doorzetter en inmiddels heeft hij zijn plek binnen het team gevonden en hopen wij nog lang van hem te mogen genieten.

Naast werk kun je hem o.a. vinden in de fitness ruimte; en als jullie je afvragen of je kunt winnen van hem met handje drukken, ga de strijd gerust aan, wij weten inmiddels beter…

>> we zoeken nog collega’s!