Peter van Dusschoten
10 juli 2018

Office 365: Microsoft Forms

Vandaag onze derde blog over specifieke mogelijkheden met Office 365! De toegevoegde waarde van Microsoft Forms is hierin uitgelicht. Heb je onze vorige blog over Microsoft Bookings gemist? Klik hier om te lezen. 

Meten = weten

Dit is een veelgehoord credo en onmisbaar in het bedienen van jullie relaties, klanten, medewerkers, afdelingen en organisatie. Maar wat komt er allemaal bij kijken om te kunnen meten? Denk bijvoorbeeld aan het verspreiden van een (interne) enquête of het houden van een peiling.

Het bedenken van vragen & stellingen en vervolgens distribueren is meestal wel te organiseren. Voornaamste uitdaging is het verzamelen van de uitkomst en deze op een gestructureerde wijze verwerken.

Don’t work harder, work smarter

Microsoft Forms biedt een alles-in-één oplossing om vragen & stellingen op een gestructureerde manier vast te leggen, te distribueren en de uitkomsten daarvan realtime te bekijken. Als onderdeel van Office 365 biedt Microsoft Forms de mogelijkheid een formulier te maken waarop deze vragen & stellingen beschikbaar zijn. Voor een zo hoog mogelijke score is het voor ontvangers van dit formulier mogelijk om de gegevens plaats- en apparaat onafhankelijk in te vullen (ook vanaf een smartphone).

De resultaten worden centraal verwerkt in een overzichtelijk dashboard en geanalyseerd om de uitkomst te evalueren. Zo heb je op ieder moment grip op verwerkte gegevens!

Microsoft Forms biedt meer

Op welke manier zijn jullie vragenlijsten (al) gestandaardiseerd? Microsoft Forms biedt je veel gemak. Of het nu gaat om het meten van klanttevredenheid, uitnodiging voor een bedrijfsevenement waarbij aantal personen en dieetvoorkeuren gevraagd wordt of het opgeven van een voorkeur voor het komende personeelsuitje.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van Microsoft Forms voor jullie organisatie? Neem contact op voor een afspraak op locatie.

Bel ons voor een afspraak